fbpx

Om oss

Essensus är ett IT företag som byggs och drivs av branscherfarna medarbetare. Vårt primära mål och ständiga ambition är att leverera högst kvalitativa IT-tjänster till företag. Bolaget är för närvarande verksamt i Skåne men vi har även möjlighet att ta uppdrag som är geografiskt oberoende.


Vårt gemensamma och slutgiltiga mål är att erbjuda marknadens främsta IT kompetens, något vi uppnår genom ytterst professionell och serviceminded personal. Vår drivkraft kommer från teknisk innovation, nyfikenhet och hjälpsamhet – och dessa enkla men viktiga egenskaper ska alltid speglas i alla våra medarbetare.


I slutändan värdesätter vi våra medarbetare högst då det är våra medarbetare som värnar om våra kunder. Denna grundvision genomsyrar alla våra leveranser och omfattar alla våra kunder.


Personerna bakom Essensus

Tillsammans har vi en gedigen branscherfarenhet med kompletterande roller från försäljning, paketering och framtagande av IT tjänster samt leverans av dessa. Vi tror att vår absolut högsta styrka ligger i våra profiler och vår erfarenhet. Vår önskan är att applicera denna kunskap i uppbyggandet av Essensus familjen där medarbetaren ska kunna känna delaktighet och tillhörighet i det vi skapar tillsammans.Adrian

Adrian Buza

IT-konsult & Sälj

De flesta beskriver mig som en positiv, lösningsorienterad och teknikintresserad person som älskar sprida glädje i sin omgivning.

Jag är övertygad att medarbetare med rätt ambition, attityd, ödmjukhet och driv är nyckeln till bolagets framgång. Vi ska alltid värdesätta våra kollegor högt då det är i slutändan medarbetarna som formar företaget.

Resten har en tendens att lösa sig!”Erik

Erik Hallberg

IT-konsult & Systemutvecklare

”Jag älskar teknik och innovation. Mitt driv kommer från glädjen att lösa problem för kunder och skapa värde i verksamheter. Jag strävar efter att alltid försöka hjälpa kunder skapa intäkter genom digitalisering, automation och/eller förbättrade integrationer.

Som person har jag ett stort hjärta och mycket engagemang i allt jag gör. Jag trivs bäst i sociala sammanhang, älskar att samarbeta med andra men kan även ”nörda” ner mig i egna hemautomation projekt.”