Om oss

Essensus är ett IT företag som byggs och drivs av branscherfarna medarbetare. Vårt primära mål och ständiga ambition är att leverera högst kvalitativa IT-tjänster till företag.

Vår drivkraft kommer från teknisk innovation, nyfikenhet och hjälpsamhet – och dessa enkla men viktiga egenskaper speglas i alla våra medarbetare. I slutändan värdesätter vi våra medarbetare högst då det är de som värnar om våra kunder.


Personerna bakom Essensus

Tillsammans har vi en gedigen branscherfarenhet med kompletterande roller från affärsutveckling, försäljning och teknisk leverans. Vi tror att våra absolut högsta styrkor ligger i våra profiler, driv och erfarenheter – något vi använder i uppbyggandet av Essensus familjen.


Adrian

Adrian Buza

De flesta beskriver mig som en positiv, lösningsorienterad och teknikintresserad person som älskar sprida glädje i sin omgivning.

Jag är övertygad att medarbetare med rätt ambition, attityd, ödmjukhet och driv är nyckeln till bolagets framgång. Vi ska alltid värdesätta våra kollegor högt då det är i slutändan medarbetarna som formar företaget.”


Joakim Andersson

”Jag mår som allra bäst när jag får chansen att hjälpa andra och har en stark vilja till att lösa problem.

Arbetslivserfarenheten har gett mig tillgång till ett väletablerat nätverk av IT-leverantörer och en bredd produktkunskap.


Erik Hallberg

Erik

”Jag älskar teknik och innovation. Mitt driv kommer från glädjen att lösa problem för kunder och skapa värde i verksamheter. Jag strävar efter att alltid försöka hjälpa kunder skapa intäkter genom digitalisering, automation och/eller förbättrade integrationer.

Som person har jag ett stort hjärta och mycket engagemang i allt jag gör. Jag trivs bäst i sociala sammanhang, älskar att samarbeta med andra men kan även ”nörda” ner mig i egna hemautomation projekt.”


Anton Lickiewicz

”Jag försöker alltid lägga in en högre växel än förväntat, något som uppskattas av både kunder och kollegor. Min drivkraft kommer från utmaningar, ständig utveckling och goda kundrelationer.


Torleif Lasson

Torleif är sedan tidigare ägare av IT-service i Svedala och ingår numera i Essensus teamet. Han har en lång och gedigen erfarenhet av IT och teknik och beskriver sig själv som en social nörd med kund i fokus.

För dig som kund till IT-service i Svedala innebär förändringen bättre tillgänglighet till IT support då vi nu är fler. Vi har därför också en bredare teknisk kompetens och mer att erbjuda.