Om oss

Essensus är ett IT företag som byggs och drivs av branscherfarna medarbetare. Vårt primära mål och ständiga ambition är att leverera högst kvalitativa IT-tjänster till företag.

Vår drivkraft kommer från teknisk innovation, nyfikenhet och hjälpsamhet – och dessa enkla men viktiga egenskaper speglas i alla våra medarbetare. I slutändan värdesätter vi våra medarbetare högst då det är de som värnar om våra kunder.


Vi är Essensus

Tillsammans har vi en gedigen branscherfarenhet med kompletterande roller från affärsutveckling, försäljning och teknisk leverans. Vi tror att våra absolut högsta styrkor ligger i våra profiler, driv och erfarenheter – något vi dagligen använder i uppbyggandet av Essensus familjen.Patrik Lindell

Patrik har över 20 år inom IT-branschen. Som person är han envis, vetgirig och har bred kunskap inom många områden. Hans mjuka attityd och extraordinära hjälpsamhet uppskattas alltid av alla.

”Jag brinner för teknik, speciellt när jag kan se hur den skulle kunna användas för att förbättra en rutin, ett tillvägagångssätt eller underlätta kundens vardag.”


Eive Hedström

Eive utgår från Göteborg och arbetar primärt med kunder i Västra Götalandsregionen. Hans långa erfarenhet inom IT-branschen uppskattas av både medarbetare och kunder och hans humör gör alltid vardagen till det bättre.Adrian Buza

De flesta beskriver Adrian som positiv, lösningsorienterad och teknikintresserad person. Han älskar att sprida glädje i sin omgivning.

Jag är övertygad att medarbetare med rätt ambition, attityd, ödmjukhet och driv är nyckeln till bolagets framgång. Vi ska alltid värdesätta våra kollegor högst då det är de som är bolaget.”


Joakim Andersson

Joakim mår som allra bäst när han får chansen att hjälpa andra. Han har en stark vilja att lösa problem och alltid en central och avgörande roll med många bollar i luften.

”Arbetslivserfarenheten har gett mig en serviceminden attityd, tillgång till ett väletablerat nätverk av IT-leverantörer och en bredd produktkunskap.

Joakim Andersson

Erik Hallberg

Som person har Erik ett stort hjärta och mycket engagemang i allt han gör. Han trivs i sociala sammanhang och älskar att samarbeta med andra.

”Jag älskar teknik och innovation. Mitt driv kommer från glädjen att lösa problem för kunder och skapa värde i verksamheter. Jag vill hjälpa kunder skapa intäkter genom digitalisering och automation.”

Erik

Torleif Lasson

Torleif är sedan tidigare ägare av IT-service i Svedala och ingår numera i Essensus teamet. Han har en lång och gedigen erfarenhet av IT och teknik och beskriver sig själv som en social nörd med kund i fokus.

För dig som kund till IT-service i Svedala innebär förändringen bättre tillgänglighet till IT support då vi nu är fler. Vi har därför också en bredare teknisk kompetens och mer att erbjuda.