Security awareness

Människan är ofta en anledning till att företag drabbas olyckligt av intrång i IT-miljön. Det kan vara att man klickar på en länk i ett mail eller att man ansluter ett USB-minne man hittat i fikarummet. Det är inte lätt att veta var riskerna finns då dessa förändras hela tiden.

Just därför måste personal utbildas kontinuerligt.

Vi erbjuder standardtjänst som testar och utbildar personalen med utbildningar. Som företagsledare får man en god överblick hur personalen agerar när vi skickar ut fejkade mail för att simulera vanligt förekommande phishingmail. Klickar man på länken får man information och utbildning om vad som skett och hur man bör agera nästa gång.

I vår Premiumtjänst får man dessutom stöd för att använda eget och anpassat utbildningsmaterial och funktioner som hjälper er att till exempel bli compliant med er IT-policy eller er GDPR-policy.

Tillsammans med oss skräddarsyr vi tjänsten så det passar just era behov.

Just att vi får en kontinuitet inom utbildning till personalen är toppen. Tidigare skickade vi ett mail till alla och varnade, men då missade vi t.ex. nyanställda. Att vi får ett bättre beteende gör att vi säkrar vår data avsevärt.

Kundreferens